#1 Posted by Captain Cascader (1284 posts) - - Show Bio

News titles have now been added to the homepage. Enjoy. Let me know if you see any bugs.

Staff
#2 Posted by Bane_delete (804 posts) - - Show Bio

hey cap! can u read the pm i sent u right quick?

#3 Posted by Captain Cascader (1284 posts) - - Show Bio

The Real Flash says:

"hey cap! can u read the pm i sent u right quick?"

Done

Staff
#4 Posted by Prodigal Son (3473 posts) - - Show Bio

The front page is crazy broken. The news items are showing up on the left hand margin, and the body of the rest of the page is all shoved to the right hand margin, beginning just to the right of the tabs.

#5 Posted by Prodigal Son (3473 posts) - - Show Bio

Looks good now. Maybe it was just me. I dumped my cache and forced refreshed. That looks fantastic.

#6 Posted by Buckshot (18915 posts) - - Show Bio

I like it.

Moderator
#7 Posted by Bane_delete (804 posts) - - Show Bio

yeah man its tripy man I feel like the 60s happed here man....

#8 Posted by zero edge (3696 posts) - - Show Bio

Major bugs on the home page... all the characters and everything is pushed and squished to the right side for me.

#9 Posted by Methos (40103 posts) - - Show Bio

i'm still having the bug of it 'logging me out ever couple of hours...

it's nothing to do with my cookies because i use 4 other forums and haven't had any problems...

nothing major, just annoying when i type a long post, click on 'post' and it sends me to the 'registration page'... then i have to go right back to the home page, log on from there and retype my entire thing...

M

#10 Posted by Thee Arch Angel Micheal (443 posts) - - Show Bio

I have that same problem.

#11 Posted by Methos (40103 posts) - - Show Bio

it's really annoying at times... now when i 'think' it might happen, before posting the message i copy it to the clipboard, just in case :)

M

#12 Posted by Thee Arch Angel Micheal (443 posts) - - Show Bio

Yup, me to. It seems to happen more when I'm submitting then when I'm in the forums.

#13 Posted by Methos (40103 posts) - - Show Bio

it's only happened to my once when submitting... lucky for me i write everything out in word first before submitting it :)

it happens at least 4 or 5 times a day on the forums to me...

just happy to know it isn't just me now lol

M

#14 Posted by G-Man (34945 posts) - - Show Bio

Try clearing your cache. That seems to do the trick.

Staff
#15 Posted by zero edge (3696 posts) - - Show Bio

Okay it works, looks awesome.

#16 Posted by Methos (40103 posts) - - Show Bio

here we go...

thsi time i screencapped it for you so you can see what i'm talking about...

GRRRRR!!!!!!

M

#17 Posted by Thee Arch Angel Micheal (443 posts) - - Show Bio

Thats it. I've been there and done that. It doesnt bother me that much.

#18 Posted by Prodigal Son (3473 posts) - - Show Bio

Does it ever happen to you in Firefox? That looks to be Exploder.

#19 Posted by Methos (40103 posts) - - Show Bio

yeah happens in firefox as well...

i'm still 'tentevly' using eplorer at the moment... it seems to be behaving itself a lot better since 'vista' came along...

M

#20 Posted by Prodigal Son (3473 posts) - - Show Bio

How about Opera. I'm just grasping at straws here. If it happens in all browsers, it could be something in Vista.

I'll take your word on Exploder behaving though, I'm a die-hard Mac user. I would literally have to be paid considerable amounts of money to use Windoze on a regular basis again.

#21 Posted by Methos (40103 posts) - - Show Bio

vista is actually really nice to use... i've heard of so many people using the 'cheap' version of it and then going back to XP... i bought the 'ultimite' edition, figuring it would be worth that extra bit of cash for the updated software with all the 'bells and whistles'.

since installing it i haven't had one explorer crash, no software crashes what so ever... games run smoother than ever, and the interface is nothing short of beautifull to look at.

check with Dark Alpha... see if he has the same proble, if he's using vista it might be a windows problem, but i doubt it...

M

#22 Posted by Ms. Invisible (3292 posts) - - Show Bio

Opera doesn't have any problems with the re-registering thingo.

#23 Posted by Thee Arch Angel Micheal (443 posts) - - Show Bio

Ms. Invisible says:

"Opera doesn't have any problems with the re-registering thingo."

What? It really doesnt bother me, its some times I'll be typing and I hit reply, all the sudden I'm logged out. Whos Opera? Nice avatar by the way.

#24 Posted by Intervener (453 posts) - - Show Bio

Opera's a web browser. I use Firefox, and the page looks great to me. I didn't have to clear my cache or anything.