• 69 results
  • 1
  • 2
#1 Posted by Battle_Forum_Junkie (9118 posts) - - Show Bio

I'm not sure is this is related to the recent update, but users will PM me and it's not showing up in my inbox or notifications tab.

It started this morning so I have no idea how many I've missed.

Any help is appreciated.

Thanks for reading.

#2 Edited by Cezar_TheScribe (2617 posts) - - Show Bio

Same here.

#3 Edited by warlock360 (28155 posts) - - Show Bio

There is a timelag apparently. I've noticed that notifications sometimes come in 4 hours late.

#4 Posted by animehunter (2416 posts) - - Show Bio

same here, but it also doesn't work if someone replies to me in a thread

Online
#5 Posted by Extremis (3366 posts) - - Show Bio

When I get replies they show up as red flags :/

#6 Posted by Dark_Vengeance_ (15138 posts) - - Show Bio

@extremis said:

When I get replies they show up as red flags :/

same here, but it also doesn't work if someone replies to me in a thread

:( same here.

#7 Posted by PunyParker (13117 posts) - - Show Bio

Same here......when somene mentiones me,i dont get a Notification....

#8 Posted by Xwraith (22797 posts) - - Show Bio

Add me to the list.

Online
#9 Posted by The Stegman (26677 posts) - - Show Bio

Yeah, mine takes hours to show up.

Online
#10 Posted by KingOfAsh (3636 posts) - - Show Bio

I have the exact same problem. Thanks for making this thread before I have to.

#11 Edited by PunyParker (13117 posts) - - Show Bio

Do something!

Now i have to remember where i wrote,and check every topic! ugh!

Pin it!

#12 Posted by Dragonborn_CT (24353 posts) - - Show Bio

Hm... My notification box isn't working since yesterday afternoon. I received several replies and comments in my blog posts and they still haven't showed up yet.

#13 Posted by Samimista (21272 posts) - - Show Bio

I've been getting wallpost notifications but no replies and mention notifications despite having that checked on. This has been going on since yesterday.

#14 Posted by BumpyBoo (10973 posts) - - Show Bio

I've been getting wallpost notifications but no replies and mention notifications despite having that checked on. This has been going on since yesterday.

Same here :/

Moderator
#15 Edited by mrdecepticonleader (18900 posts) - - Show Bio

Yup new @ replies have not been showing in my inbox either.

#16 Edited by batmannflash (6227 posts) - - Show Bio

yup. same

#17 Posted by RulerOfThisUniverse (6491 posts) - - Show Bio

Me too.

#18 Posted by Aiden Cross (15526 posts) - - Show Bio

Ditto problem

#19 Posted by dccomicsrule2011 (27800 posts) - - Show Bio
#20 Posted by theTimeStreamer (2841 posts) - - Show Bio

@extremis said:

When I get replies they show up as red flags :/

@animehunter said:

same here, but it also doesn't work if someone replies to me in a thread

:( same here.

now i'm just not getting anything.

#21 Posted by Ninjablade09 (3212 posts) - - Show Bio

Same here :( Have to check each forum I write in.

#22 Posted by OmgOmgWtfWtf (7045 posts) - - Show Bio

I only get notifications for private messages it seems. Anything else is not going through. Missing a ton of messages during tournaments or CaV are annoying as hell...

#23 Posted by XImpossibruX (5316 posts) - - Show Bio

@darkknightdetective said:

@extremis said:

When I get replies they show up as red flags :/

@animehunter said:

same here, but it also doesn't work if someone replies to me in a thread

:( same here.

now i'm just not getting anything.

This. No inbox, red flag, nothing.

#24 Posted by mavfan626 (4118 posts) - - Show Bio

Yeah same here! do we know if anyone looking into it!?

#25 Edited by ULTRAstarkiller (6775 posts) - - Show Bio

People mention me and I don't get a notification for it.

Online
#26 Posted by Battle_Forum_Junkie (9118 posts) - - Show Bio

Well, at least we're not the only ones with the problem.

Man, there's a major lack of mods. It's been three days now and no mod or staff member have even commented.

They're probably swamped with PM's about people with the same problems, though...

#27 Posted by Farkam (5382 posts) - - Show Bio

Same here. :|

#28 Posted by PunyParker (13117 posts) - - Show Bio

@battle_forum_junkie: Yeah,someone look into it,please....i asked the Spider-Man forum,EVERYONE is having the problem......just not everyone has found the topic to report it...

#29 Posted by pikahyper (13002 posts) - - Show Bio

The engineers know there are problems and they are working on it, have been for days now, nothing rolls out perfect, takes time to work the kinks out.

Moderator Online
#30 Edited by Battle_Forum_Junkie (9118 posts) - - Show Bio

@pikahyper:

Okay...

Thanks for commenting, anyway.

#31 Posted by PunyParker (13117 posts) - - Show Bio

Guys c'mon its been days!

#32 Posted by Reignmaker (2235 posts) - - Show Bio

Kind of defeats the point of commenting if you can't keep track of the ongoing dialogue.

#33 Posted by AllStarSuperman (23296 posts) - - Show Bio

Need help! Notifications not working!

#34 Edited by drgnx (3568 posts) - - Show Bio

@pikahyper:

The engineers know there are problems and they are working on it, have been for days now, nothing rolls out perfect, takes time to work the kinks out.

Bro, that's why you test before rolling out :)

(no offense, just saying)

#35 Posted by pikahyper (13002 posts) - - Show Bio

@drgnx: testing can't always fix the flaws in a small testing environment, this is a large community with high resource demands, much higher then GB so what works there can't always be used here without tweaks.

Moderator Online
#36 Posted by GraniteSoldier (9355 posts) - - Show Bio

Add me to the list. I don't know if you guys need names to fix individual profiles or what not. If you don't, sorry to bother.

#37 Edited by pikahyper (13002 posts) - - Show Bio

people please read the thread pinned at the top of the Bug Reporting forum.

Moderator Online
#38 Posted by PunyParker (13117 posts) - - Show Bio

@pikahyper:

"Step One

Make sure your bug has not been reported yet, the easiest way to do this is to scroll through the first page of threads and see if anything sounds familiar, if nothing looks like your problem move on to step two."

Oh,my bug has been reported,alright!

#39 Edited by TDK_1997 (15284 posts) - - Show Bio

Everybody has this problem.I haven't gotten a single message when somebody mentioned me in a thread.I have to go through them to see if somebody replied to me.

#40 Edited by Lvenger (21977 posts) - - Show Bio

Everyone has this problem. The new notification system is the cause of it. It means I have to check the threads to see if anyone has replied to me.

#41 Posted by drgnx (3568 posts) - - Show Bio

@drgnx: testing can't always fix the flaws in a small testing environment, this is a large community with high resource demands, much higher then GB so what works there can't always be used here without tweaks.

I don't know what resources you have at your disposal but that seems to be part of your issues; Ideally at least one of your testing environments should very closely reflect your production environment, If you're using another iteration of the system to test your environment and one that does not closely reflect this environment, it seems there is an identifiable gap in the current testing process. It seems you have a resource issue!

#42 Posted by pikahyper (13002 posts) - - Show Bio
Moderator Online
#43 Posted by Z3RO180 (6772 posts) - - Show Bio

Same all the messages I'm getting are in the the notification bit and nor the inbox.

#44 Posted by Chaos Prime (10895 posts) - - Show Bio

Sort it out please!!!!

#45 Edited by Dayvid3 (873 posts) - - Show Bio

Ditto

#46 Posted by pikahyper (13002 posts) - - Show Bio

Please read the pinned thread !!!

Moderator Online
#47 Posted by Avenging-X-Bolt (13748 posts) - - Show Bio

HELP ME!!!

#48 Posted by CheeseSticks (2593 posts) - - Show Bio

Waiting

#49 Posted by Raw_Material (3306 posts) - - Show Bio

Same here

#50 Edited by Rorie (923 posts) - - Show Bio

Just as an update, we've been testing a lot of fixes over the weekend and are really hoping to get them pushed out later this afternoon. I can't guarantee that, but it's looking pretty good. Thanks for your patience; I know how frustrating this is for you guys.

Staff