• 73 results
  • 1
  • 2
#1 Posted by johnkmccubbin91 (3487 posts) - - Show Bio

Whenever I create a list and adding something to it when it saves it won't add the content

#2 Edited by BlueLantern1995 (2448 posts) - - Show Bio

Exact same problem with me. In my case everything was fixed a little bit earlier today and now nothing will save that is new. Buttons work fine and I can move things up and down and can save changes in order. I am on Mozilla Foxfire.

#3 Edited by johnkmccubbin91 (3487 posts) - - Show Bio

@bluelantern1995: Yeah I'm having a similar problem. Was considering trying to see if I could edit one but am afraid that it will blank the list, but it appears that it would do what's happened to you. I'm on Chrome.

#4 Posted by broo1232 (1520 posts) - - Show Bio

I'm having the same problem as when I try to update my lists it only lets me move around existing items on the list and I can't add new stuff to the list.

#5 Posted by johnkmccubbin91 (3487 posts) - - Show Bio
#6 Posted by broo1232 (1520 posts) - - Show Bio

@johnkmccubbin91: It is unfortunately I want to add a lot to some of my lists but I save it then they're not there it's really annoying.

#7 Edited by johnkmccubbin91 (3487 posts) - - Show Bio

@broo1232: Yeah, I was wanting to do my usual list for the weeks stuff, but can't. : (

#8 Edited by broo1232 (1520 posts) - - Show Bio

@johnkmccubbin91: That's really unfortunate I know this is a regular thing for you but I hope it gets fixed.

#9 Posted by johnkmccubbin91 (3487 posts) - - Show Bio
#10 Posted by broo1232 (1520 posts) - - Show Bio
#12 Posted by pikahyper (12647 posts) - - Show Bio

@johnkmccubbin91: business hours have not started yet, please don't bump threads.

Moderator
#13 Posted by johnkmccubbin91 (3487 posts) - - Show Bio
#14 Posted by johnkmccubbin91 (3487 posts) - - Show Bio

@pikahyper: also do you mean threads in general or just on the bug reports?

#15 Posted by pikahyper (12647 posts) - - Show Bio

@johnkmccubbin91: well not too good for bug reports unless it's been forgotten for at least a week, as for the rest of the forum Bumping : When To Do It And When To Not. Also helps to scan through the bug reporting forum to see if other users are reporting similar problems and right now most bug reports are list related.

Moderator
#16 Edited by z1co80 (178 posts) - - Show Bio

@johnkmccubbin91:

I also have this problem and even on the odd occasion it does save i can only add one thing at a time. Which means that to do a list you have to add something then save it, then add another then save it.

It takes forever.

#17 Edited by johnkmccubbin91 (3487 posts) - - Show Bio

@pikahyper: I see. Also I can only see one list like this and it was posted later, although there are other ones about lists.

@z1co80: I'm not even able to get that far.

#18 Posted by Rabidwolfdog (259 posts) - - Show Bio

I can't make a list either, glad to see im not alone, but I'd be more happy when I can make a list

#19 Posted by johnkmccubbin91 (3487 posts) - - Show Bio

@rabidwolfdog: Same here as I've been trying to make one for days.

#20 Posted by Raw_Material (3300 posts) - - Show Bio

@johnkmccubbin91: Same problem bro, think it's a general bug that most users are having. I hope they fix it, cause I've been meaning to add quite few list up now.

#21 Posted by Alcamin (97 posts) - - Show Bio

Just tried to make my first list, but while the list itself did save, nothing on said list appeared. Hopefully this issue will get sorted out soon. Relaunching a site is never easy. Good luck to the top men.

#23 Posted by animehunter (2226 posts) - - Show Bio

same here can't add to my list

Online
#24 Edited by johnkmccubbin91 (3487 posts) - - Show Bio

I'm just wondering as prior to the relaunch I never had to post in this section, but do the people that fix this actually know as it's been over 4 days, and I don't even know if it's been acknowledged. Just wondering?

#25 Posted by X35 (5981 posts) - - Show Bio

Same problem here. Add something it doesn't appear on the list but the numbering reflects as if it is there.

#26 Posted by akbogert (3227 posts) - - Show Bio

I just wasted about an hour/hour and a half adding 124 items to a new list, hitting save, and seeing that my list had zero items on it.

Awesome.

#27 Posted by z1co80 (178 posts) - - Show Bio

@johnkmccubbin91:

Well you'd hope it's been acknowledged but who knows.

The old site was so much better in my opinion. Just my preference of course.

#28 Posted by johnkmccubbin91 (3487 posts) - - Show Bio

@z1co80: Yeah I'd have hoped so. There's stuff I like about the new site (design) and stuff I don't (no half stars, no users reviews list).

#29 Posted by flazam (2532 posts) - - Show Bio

Same prob

#30 Posted by joeagentofhand1 (4362 posts) - - Show Bio

I am happy I am not the only one.

#31 Edited by johnkmccubbin91 (3487 posts) - - Show Bio

Does anyone know if anything's happening about this?

#32 Edited by akbogert (3227 posts) - - Show Bio

I'd like to know as well. This has been an ongoing thing for quite a while, and we've not even received a direct acknowledgement that it's being prioritized. I actually had to use Excel today to make a list that I had planned to make on CV.

Any time people prefer a spreadsheet to your website, you know something's wrong.

#33 Posted by johnkmccubbin91 (3487 posts) - - Show Bio

@akbogert: Too true too true. I'm not so bothered about how long it's been personally, it's more that it's not been acknowledged as I feel that I'm wasting my time posting, and hoping.

#34 Edited by johnkmccubbin91 (3487 posts) - - Show Bio

@pikahyper: I was just wondering seems you're a moderator if you know if anything's getting done about this, as I'm not trying to rush the problem, it's just that there's been no actual acknowledgement that anyone is working on it, or that anyone that can fix it knows about it. Just asking.

#35 Posted by pikahyper (12647 posts) - - Show Bio

@johnkmccubbin91: like I'm telling everybody, the engineers are extremely busy fixing bugs, everything has to be prioritized and right now this isn't the biggest bug so it will take as long as it takes.

Moderator
#36 Posted by johnkmccubbin91 (3487 posts) - - Show Bio

@pikahyper: Fair enough, I didn't know that as I've not really been affected by any other bugs.

#37 Posted by pikahyper (12647 posts) - - Show Bio
Moderator
#38 Posted by andy_117 (91 posts) - - Show Bio

@ltsquigs said:

Ok I have fixed adding items to lists on our dev environment, but unfortunately that fix won't be pushed out until Monday next week.

The re-ordering stuff should have been fixed a while ago. The links not working in descriptions is intentional for now.

Over on Giant Bomb, 3 days ago. Lists are having the same problem. What I gather is, it's fixed, but won't be live until next Monday's update (the 29th). I'm assuming it's the same backend as the one used here, but feel free to correct me.

#39 Posted by johnkmccubbin91 (3487 posts) - - Show Bio

@andy_117: Thanks, at least this is something I didn't know before, as not going on Giant Bomb that much I don't really know if there's similar problems.

#40 Posted by LtSquigs (189 posts) - - Show Bio

Hey Guys, sorry I didnt reply to this sooner. Been swamped with stuff. The fix for this has been in the works, but we keep having to push our release back for various reasons. I *think* it will be coming out today.

Staff
#41 Posted by eldestrisk (634 posts) - - Show Bio

@ltsquigs: Thank you and all of the people working for our comicvine experience, I was absent for days but then I wanted to make a list, it's actually my main attraction on the site, it had many items when I tried to save it and discovered the bug, so I came to the forums immediately. Maybe there should be an announce for this kind of bugs, so people can avoid what i went through and I'm sure many other did.

#42 Posted by wmwadeii (3250 posts) - - Show Bio
#43 Posted by pikahyper (12647 posts) - - Show Bio

@wmwadeii: I thought about it but it is a pretty long list still and would be just as difficult to search through :/

Moderator
#44 Posted by mrpibb (502 posts) - - Show Bio

we'll probably do a state of the system post in the forums at the end of the month to list out the big things.

#45 Edited by pikahyper (12647 posts) - - Show Bio

List system is back up.

Edited to add: Ok it is not 100%, everything works except that when you create a new list and add something to it and save the list will be created but whatever is added won't be added, so I recommend creating the list and adding one item then save and edit again and then add to the list.

Moderator
#46 Edited by BlueLantern1995 (2448 posts) - - Show Bio

@pikahyper: Thanks for the info. Was gonna say something like this but was kinda confused as to if it was just that one time(as has happened before to me) but it just kept happening. Again thanks for the info.

#47 Posted by pikahyper (12647 posts) - - Show Bio

@bluelantern1995: ya once you do the little work around it works great, I just added over 1300 items to 5 lists so I can guarantee it works at least for Chrome, the controls are also working again without any workarounds so you can move up and down and delete without having to save and edit again after each change.

Moderator
#48 Edited by BlueLantern1995 (2448 posts) - - Show Bio

@pikahyper:Half the time the lists work on Mozilla Foxfire will save(after the one blank thing already mentioned of course). After that half the time it works half the time it doesn't. I was working on 3 lists this morning. And went to save them and the one with like 40 new items said "Sorry something has gone horribly wrong". The next which had 7 saved fine and had the "list updated" but when I looked at it none saved. Then I did the list with 10 and that had the same "list updated" but did save the progress.

EDIT: Apparently the Lists that said "list updated" did update which is nice. but still if your list is to big then it won't save.

#49 Posted by pikahyper (12647 posts) - - Show Bio
Moderator
#50 Posted by BlueLantern1995 (2448 posts) - - Show Bio

@pikahyperRight now it seems to be working fine. Maybe its when I'm working on multiple lists. Because when separate it works fine in excess to 40(did 44 in test). Will try doing the same thing again with simultaneous lists.