- Current versions of characters
- Round 1 take place in Mephisto's realm and Round 2 in neutral dimension
- Who wins and why?

VS

- Current versions of characters
- Round 1 take place in Mephisto's realm and Round 2 in neutral dimension
- Who wins and why?

VS

Код Мефиста на гајби требало би да он победи лагано,а у неутралној димензији опет гласам за њега иако је имао џобинг тренутака доста...Увек сам га сматрао већим у демонском поретку марвела у односу на Суртура .Чак је присутан стално на оним скуповима најмоћнијих бића у марвелу ,не зову га сигурно зато што је леп :D
@Bo88gdan said:
Код Мефиста на гајби требало би да он победи лагано,а у неутралној димензији опет гласам за њега иако је имао џобинг тренутака доста...Увек сам га сматрао већим у демонском поретку марвела у односу на Суртура .Чак је присутан стално на оним скуповима најмоћнијих бића у марвелу ,не зову га сигурно зато што је леп :D
Од свих одговора највише волим твој да видим, чак иако се сад не слажемо хаха :D
@Bo88gdan said:
@BigCimmerian said:
@Bo88gdan said:
Од свих одговора највише волим твој да видим, чак иако се сад не слажемо хаха :D
I feel like I haven't adjusted to my hangover yet and should go back to bed! For a moment, had to double check I was on the right sight.
Who the hell (see what I did there!?) is Surtur?
Мефисто јер је много старији од Суртур
Round 1-Mephisto
Round 2-Surtur
Hasn't this been done before? Mephisto should win round 1 but Surtur curbstomps round 2.
@ChaosMarvel said:
Who the hell (see what I did there!?) is Surtur?
Actually, wouldn't that apply even better to Mephisto?
Round 1: Mephisto
Round 2: Surtur
There was a pretty lively debate about these two a while back. Here's the link:
http://www.comicvine.com/forums/battles/7/mephisto-vs-surtur/635515/
Not to negate this thread, but that one had some solid arguments and lots of scans. Makes for interesting reading.
Log in to comment